2013-12-04

5 bra saker.


 1. Niotillfems fina jullista som är proppad med nostalgi-hits från bland annat "Ensam hemma" blandat med sköna motown covers på klassiska julsånger. Och inte för att glömma Elvis. 
Elvis + Julen = Sant.
Klicka här för omedelbar julkänsla:

 
 2. Att vakna tidigt på morgonen, utan att behöva gå upp. Så skönt som omväxling mot stressiga jag-hann-bara-dricka-ett-glas-juice-nu-kurrar-min-mage mornar. Snacka om värdefull tid! Först är en jättetrött när man vaknar, men sen efter en kopp te piggnar en ju till lite. Och då känns det som om att en har hela dagen framför sig och att en kan skriva hur många listor en vill och få allmänt bra koll på livet. Önskar att jag orkade ha fler sådana här mornar.

 3. Färgglada och roliga kastruller och stekpannor! Finns det något finare och enklare sätt att pigga upp sin vardag på?
Från vänster: Här, här, här, här & här.

 4. För att fortsätta på temat pigga upp så passar det ypperligt bra med ljusslingor. Enkelt knep för att höja mysfaktorn hemma. Har sett fina slingor hos bland andra Åhléns, Indiska & Clas Ohlson. Kom bara ihåg att dra ut sladden så inga olyckor händer!

5. Love Actually, Elf, Harry Potter, The Holiday.. Say no more, det bästa med julen är att en kan mysa ner sig i soffan och kolla på sina favorit julfilmer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar